NOTES IMPORTANTS
1. Equip propi

HEU DE PORTAR EL VOSTRE PROPI PORTÀTIL PER PODER FER EL CURS.
Tots els cursos s’imparteixen a base de pràctiques guiades pensades per progressar el més ràpidament possible en el coneixement del programari que hàgiu escollit. Per seguir les pràctiques que es proposen en els cursos, poder continuar practicant més enllà de l’horari del curs o una vegada finalitzat el mateix, cal que porteu el vostre propi equip portàtil, QUE HAURÀ DE COMPLIR AMB UNS REQUERIMENTS DE PRESTACIONS MÍNIMES SEGONS LES NECESSITATS DEL PROGRAMARI DEL CURS ESCOLLIT.

Nota:
Aquests requeriments de prestacions mínimes imprescindibles poden ser diferents per a cada curs i convé que les comproveu prèviament a omplir el formulari amb les vostres dades que us seran sol·licitades més endavant.

RECOMANACIONS PER AGILITZAR EL PROCÉS D’INSCRIPCIÓ:
1.- Feu clic a "Accepto la condició" i accedireu a la següent NOTA IMPORTANT on es detallen els requeriments mínims de l’ordinador pel curs seleccionat.
2.- Captureu el text explicatiu amb els links que apareixen en la nota.
3.- Cancel·leu la inscripció fins que hàgiu comprovat que el vostre equip compleix els requeriments mínims accedint als enllaços que se us proporcionen imprimint-los si us cal (en cas que no sapigueu trobar les característiques del vostre equip, pregunteu a una persona de la vostra confiança més experta o a l’establiment on vau comprar l’ordinador).
4.- Una vegada feta la comprovació torneu a començar el procés d’inscripció fins a formalitzar la matrícula.

CONTINUAR AMB LA INSCRIPCIÓ